Jump to content


Photo

Google Webmaster Tools


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 franklinatlantic

franklinatlantic

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 5 posts

Posted 28 October 2009 - 07:43 AM

I am receiving the following message in Google webmaster tools.

Errors 80 Parsing error We were unable to read your Sitemap. It may contain an entry we are unable to recognize. Please validate your Sitemap before resubmitting.
Problem detected on: Oct 27, 2009.

I am using the latest version of Sitemap Automator to create and upload the sitemap. The sitemap is properly verified.

#2 RageSW

RageSW

    Administrator

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 28 October 2009 - 09:52 AM

I am receiving the following message in Google webmaster tools.

Errors 80 Parsing error We were unable to read your Sitemap. It may contain an entry we are unable to recognize. Please validate your Sitemap before resubmitting.
Problem detected on: Oct 27, 2009.

I am using the latest version of Sitemap Automator to create and upload the sitemap. The sitemap is properly verified.


What is your website URL. I'd have to take a look at your actual sitemap file.

#3 RageSW

RageSW

    Administrator

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 29 October 2009 - 09:48 AM


I am receiving the following message in Google webmaster tools.

Errors 80 Parsing error We were unable to read your Sitemap. It may contain an entry we are unable to recognize. Please validate your Sitemap before resubmitting.
Problem detected on: Oct 27, 2009.

I am using the latest version of Sitemap Automator to create and upload the sitemap. The sitemap is properly verified.


What is your website URL. I'd have to take a look at your actual sitemap file.


Download the just released 2.2.2 version, it should fix all these errors;

http://www.ragesw.com/products/googlesitemap.html

#4 franklinatlantic

franklinatlantic

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 5 posts

Posted 30 October 2009 - 08:44 AM

I updated to the latest version, and I am still getting an error. Can I send you the link privately?

#5 RageSW

RageSW

    Administrator

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 30 October 2009 - 10:07 AM

I updated to the latest version, and I am still getting an error. Can I send you the link privately?


Yes, please send me the link. You can PM me here or send to support at http://www.ragesw.com/support/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users