Jump to content


Photo

Bugs


  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1 Yargh

Yargh

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 9 posts

Posted 01 September 2010 - 09:36 AM

Few things I found happening to me.

- preview doesn't refresh after saved changes or after restarting Web Design
- when previewing in browser Web Design opens 2 browser windows
- selecting command-Z to undo does nothing
- tried to set a location for back-ups can't do it keeps saving somewhere else




Mac OS X 10.6.4
2.93 GHz Quad-Core i7

Edited by Yargh, 02 September 2010 - 01:03 AM.


#2 Yargh

Yargh

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 9 posts

Posted 07 September 2010 - 06:17 AM

uninstalled Web Design, getting Updates take to long for this program still waiting for my refund.

#3 RageSW

RageSW

    Administrator

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 08 September 2010 - 02:22 AM

uninstalled Web Design, getting Updates take to long for this program still waiting for my refund.


Sorry for the problems you are having.

1) Preview updates when you make changes to your page, not when you save.

2) Works ok for me.

3) Works ok for me as well.

4) I will have to look into this further.

Please email us if you would like a refund.

#4 Yargh

Yargh

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 9 posts

Posted 12 September 2010 - 09:07 AM

Sorry for the problems you are having.

1) Preview updates when you make changes to your page, not when you save.

Okay, this is working now don't know why but preview wasn't refreshing when I made changes to the page.

2) Works ok for me.

3) Works ok for me as well.

4) I will have to look into this further.

Please email us if you would like a refund.

Please read Ticket ID: DIA-376406


Ok it doesn't refresh when you make changes to the External CSS. You must quit and restart WebDesign 3.1 to see the changes made to your CSS. (BUMMER)
If its possible Web Design 3.1 needs away to refresh preview when editing external css

Edited by Yargh, 12 September 2010 - 09:11 AM.


#5 Yargh

Yargh

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 9 posts

Posted 13 September 2010 - 05:49 AM

add this to bug list
- selecting Edit > Undo does nothing
- pressing command-Z to undo does nothing

#6 RageSW

RageSW

    Administrator

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 13 September 2010 - 10:25 AM

add this to bug list
- selecting Edit > Undo does nothing
- pressing command-Z to undo does nothing


You can press the Preview button in version 3.1 (to be officially released soon, but currently downloadable from our site) to force a refresh. MAKE sure that your external files are saved, otherwise you won't see the preview. However, if you are saving your external files, the preview should update automatically for you.

As for undo doing nothing, it should work fine. We have found rare cases where it has stopped working and are trying to find out what the cause is. BUT, the second you make a change to the document it starts working again.

#7 Robo_1

Robo_1

    RAGE Enthusiast

  • RAGE Members
  • PipPipPip
  • 25 posts

Posted 06 October 2010 - 02:50 AM

Just downloaded the update and the undo button almost consistently stops working after about five minutes use. I'm editing a js file, and copying & pasting a lot.

#8 Robin

Robin

    RAGE Newbie

  • RAGE Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 09 June 2011 - 11:11 AM

Just downloaded the update and the undo button almost consistently stops working after about five minutes use. I'm editing a js file, and copying & pasting a lot.


Yes, for me it's at about 7 minutes, but it definitely quits working consistently. I quit, reopen, undo works for about 7 minutes, then stops. Over and over. I'm using the latest version that I downloaded yesterday afternoon, 3.2.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users