Jump to content


chriscampbell's Content

There have been 3 items by chriscampbell (Search limited from 18-November 18)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#4698 Analytics Code On Widgets

Posted by chriscampbell on 31 March 2010 - 05:34 AM in SEO Software & Discussions



If you don't press the Apply to Entire Site button, then the code will only be placed on the page where you put it on manually.



when I press the apply button the code automatically goes onto all the pages including the widgets even though it says it is only puting the code onto the page I have selected ?


Hi,

Export your website once again for iWeb and try using the Apply button on the newly exported site.




Hi

Thanks I tried this and SEO is still putting the code on every page even though I am trying to put the code just onto one page at the time. It is putting the code onto widgets as well ???

Chris



#4695 Analytics Code On Widgets

Posted by chriscampbell on 30 March 2010 - 02:26 AM in SEO Software & Discussions

If you don't press the Apply to Entire Site button, then the code will only be placed on the page where you put it on manually.



when I press the apply button the code automatically goes onto all the pages including the widgets even though it says it is only puting the code onto the page I have selected ?



#4692 Analytics Code On Widgets

Posted by chriscampbell on 29 March 2010 - 01:59 PM in SEO Software & Discussions

Hi All

I am new to iweb and iweb SEO tool but find it a great resource, I just have on problem hopefully someone can help.

I have put google analytics code into the SEO tool but it puts this code onto to every HTML that includes code I have on my site from paypal in the form of a widget. Every time I get a hit on my web page the widgets are counted and so I get inaccurate information. I have tried to take all analytics information off the web site and do it page by page ( not the best solution but I could do it if necessary ) but SEO only allows me to put the google analytics code on all the pages or none at all. I have also tried to update the preference not to include the word "widget" or "markup" but this does not seem to work either.

If anyone can offer any advice it would be much appreciated

chris