Jump to content


harriswelles's Content

There have been 2 items by harriswelles (Search limited from 26-August 18)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#6491 Webcrusher On Iweb Sites Causes Major Problems In Ie 9 W/windows 7

Posted by harriswelles on 08 November 2011 - 09:02 PM in WebCrusher

Thanks Paul. Glad to know you were finally able to reproduce the problem. I look forward to being able to use WebCrusher - it really does work to compact iWeb sites.



#6489 Webcrusher On Iweb Sites Causes Major Problems In Ie 9 W/windows 7

Posted by harriswelles on 08 November 2011 - 02:31 PM in WebCrusher

I've found that running an iWeb site through WebCrusher causes major problems in Internet Explorer 9 on PCs running Windows 7. On Macs and other browsers, everything seems to be OK - and I like the smaller site size that WebCrusher can produce. However, since there are many people using that combination, a fix needs to be devised before using WebCrusher with iWeb.

Problems include: Albums do not show up, thumbnails on photo pages do not show up, and photos in Slideshows do not show up.

The support department continues to tell me they cannot reproduce the problem. But in my tests of sites posted side-by-side (with and without WebCrusher) a number of people found the same results - the WebCrushed sites were "broken" when using IE9.

I'd like to think this can be fixed ... but after weeks of back & forth with support, nothing.

hw

OS X 10.6.8
iWeb 3.0.4
WebCrusher 2.1.1