Jump to content


Photo

Site Map Not Seen


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pnhjd

pnhjd

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 5 posts

Posted 15 March 2010 - 10:52 PM

I have followed the other threads and I submitted my site map in the appropriate way. Still getting the red x when i go to my public html i see the site map? I dont know what to do. http://www.peterdallison.com

#2 pnhjd

pnhjd

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 5 posts

Posted 16 March 2010 - 09:24 AM

I have followed the other threads and I submitted my site map in the appropriate way. Still getting the red x when i go to my public html i see the site map? I dont know what to do. http://www.peterdallison.com http://www.peterdall...ait/sitemap.xml has been resubmitted.

http://www.peterdallison.com/house_portrait/sitemap.xml has been resubmitted. this is what i submitted last night and this morning i am still getting -
General HTTP error: 404 not found
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit. thanks

#3 RageSW

RageSW

    Administrator

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 16 March 2010 - 12:26 PM


I have followed the other threads and I submitted my site map in the appropriate way. Still getting the red x when i go to my public html i see the site map? I dont know what to do. http://www.peterdallison.com http://www.peterdall...ait/sitemap.xml has been resubmitted.

http://www.peterdallison.com/house_portrait/sitemap.xml has been resubmitted. this is what i submitted last night and this morning i am still getting -
General HTTP error: 404 not found
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit. thanks


You published to your root directory so your sitemap file is located at;

http://www.peterdallison.com

So that is what you should be entering into Google Webmaster Tools.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users