Jump to content


Photo

General Issues With Image Map

image map

  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 aturri

aturri

    RAGE Newbie

  • RAGE Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 04 January 2012 - 11:10 AM

Hi, this is my first time using your image map software - I have tried multiple times to create a map that works, to no avail. Followed the tutorial on embedding in Wordpress, but can't figure out what might be going wrong. All of the clickable areas seem to be off or missing.... Ultimately I would like mouseover images, but for now I'm just trying to get the basics sorted out.

Here is a link to the map (that's not working right). Any feedback on common mistakes would be really appreciated!!
http://www.blueboyin...-bnb-floorplan/

#2 Jeremy

Jeremy

    RAGE Advisor

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 419 posts

Posted 04 January 2012 - 01:24 PM

Hi,

I am able to click on the hotspots and be taken to the links. Are you sure it's not working for you?

#3 aturri

aturri

    RAGE Newbie

  • RAGE Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 05 January 2012 - 01:11 PM

Hi Jeremy -
This is what I see:
The only one that seems to work correctly is room 6.
*No hotspot shows on room 5 or 4
*Parts of room 3 show the link for room 2
*studio A shows link for room 6
*studio B shows link for room 7
*room 1 shows link for room 2
*room 2 missing hotspot and link

I am wondering if resizing the image after I create the map might be the issue. Does my image size need to be the exact size that I am going to use on the website when I create the map in MapDesign?

Thanks for the help -

#4 aturri

aturri

    RAGE Newbie

  • RAGE Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 05 January 2012 - 01:31 PM

FYI- I think the image resize was the issue. I needed to be sure that ImageShack did not resize my image after upload - now all seems ok. Thanks!!




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users