Jump to content


Photo

Version 2.6


  • This topic is locked This topic is locked
4 replies to this topic

#1 downunder

downunder

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 31 December 2012 - 10:53 PM

Since upgrading to V2.6 everything hangs and timeouts happen.

Submission to SE takes forever once I can upload SM to servers, maybe once in several tries.

Backing off to V2.5.2 I am back to normal??

OS is 10.6.8, SL. iMac.

Is there a reason for this?

#2 JGX

JGX

    RAGE Enthusiast

  • RAGE Members
  • PipPipPip
  • 16 posts

Posted 01 January 2013 - 11:14 PM

I was going to start a new topic about this until I found this. I'm having the same issue since upgrading to V2.6 a while back. Connecting and logging into my web server (Host Excellence) to upload the sitemap.xml changes takes many minutes vs seconds from the previous version. Even get an occasional time out or can not connect to server message. The same applies to submitting (pinging) to Google, Yahoo, Ask, etc.

Using OS X 10.8.2 Mountain Lion

Edited by JGX, 01 January 2013 - 11:15 PM.


#3 RageSW

RageSW

    Administrator

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 02 January 2013 - 04:30 PM

Can you try this version and let me know if it performs better for you;

http://ragesw.com/fi...utomator261.zip

#4 RageSW

RageSW

    Administrator

  • RAGE Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2,082 posts

Posted 04 January 2013 - 01:05 AM

Did this version work better for both of you?

#5 downunder

downunder

    RAGE User

  • RAGE Members
  • PipPip
  • 14 posts

Posted 10 January 2013 - 05:41 AM

Did this version work better for both of you?


No. Same as 2.6. Took 40 secs to login then another 30 to continue. Then submission took 2 minutes??

Changing back to 2.5.2 all over > login>test>submit within 20 secs?? Largest links were 4500??

Staying with 2.5.2 Cannot tell what's happening as no ftp transcript available like Panic's Transmit?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users